Cookie dough islagkage

Drømmekage med ekstra topping

Dejen

3 æg

225 g sukker

1 1/2 dl mælk

60 g smør

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

2 tsk vaniljesukker

 

Topping

90 g smør

150 g kokosmel

300 g brun farin

100 g fløde

 

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Varm imens mælk og smør

Rør mælken og smørret ned i æggemassen

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.

Sigt det ned i dejen og vend det i dejen

Hæld dejen i en springform på 22cm med bagepapir i bunden og smurte sider

Bag kagen midt i ovnen i ca. 15min ved 175 grader.

Kom smør, kokosmel, farin og fløde i en gryde og bring det i kog under omrøring.

Tag kagen ud (den skal være færdigbagt) lav nogle huler i kagen med en grydeske, skru op for ovnen(225grader). Fordel fyldet på kagen og bag den i 5 min

1 kommentar

  • Lisbeth

    Fantastisk opskrift på en nem drømmekage med masser af topping 😋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookie dough islagkage