Drømmekage med ekstra topping
Dejen
3 æg
225 g sukker
1 1/2 dl mælk
60 g smør
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
Topping
90 g smør
150 g kokosmel
300 g brun farin
100 g fløde
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Varm imens mælk og smør
Rør mælken og smørret ned i æggemassen
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Sigt det ned i dejen og vend det i dejen
Hæld dejen i en springform på 22cm med bagepapir i bunden og smurte sider
Bag kagen midt i ovnen i ca. 15min ved 175 grader.
Kom smør, kokosmel, farin og fløde i en gryde og bring det i kog under omrøring.
Tag kagen ud (den skal være færdigbagt) lav nogle huler i kagen med en grydeske, skru op for ovnen(225grader). Fordel fyldet på kagen og bag den i 5 min
Fantastisk opskrift på en nem drømmekage med masser af topping 😋