Blondie med brombærmousse

Kanelbrød

De her kanelbrød er bløde og fyldt med masser af lækker remonce bestående af kagecreme, brun farin, smør og kanel.

 

2 stk

 

Dej

1 æg

2,5 dl mælk

25 g gær

450 g mel

100 g smør

1 spsk. sukker

1 tsk. kanel

1 tsk. kademomme

1 tsk. vaniljesukker

 

Kom æg, mælk, gær, sukker og krydderierne i en røremaskine.

Bland det ved lav hastighed.

Kom mel i og kør dejen ved lav hastighed til at dejen er samlet.

Kør herefter dejen ved høj hastighed i ca. 5 min.

Del smørret i mindre tern og kom det ned i dejen og kør igen i ca. 10 min.

Hæv dejen i skålen ved stuetemperatur i 30 min.

 

Fyld:

250 g kagecreme (Du kan enten bruge en hjemmelavet eller en købt. Jeg bruger nogle gange en jeg bare køber, hvis jeg er lidt doven 😉 )

100 g brunfarin

50 g smør

2 tsk. kanel

Rør den brune farin og kanel ned i kagecremen.

Smelt smørret og rør det ned i kagecremen.

 

Rul dejen ud i en firkant på 60*60 cm.

Smør fyldet ud på dejen i et jævnt lag og rul herefter dejen sammen.

Del rullen i to og kom dem i hver deres rugbrødsforme.

Klip et hak i toppen af dejen med ca. 2 cm´ mellemrum og fold dem til hver deres side.

 

Lad kanelbrødene efterhæve i 30 min.

Bag dem ved 180 grader i ca. 20 min.

 

Pynt de kolde kanelbrød med glasur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondie med brombærmousse