Cheesecake med kokos og mælkechokolade

Chokoladeboller

Lækre boller med chokoladestykker i.

12 stk.

350 g mælk

1 æg

25 g gær

40 g sukker

½ tsk. kardemomme

600 g hvedemel

8 g salt

60 g blødt smør

100 g mørk chokolade

 

Kom mælk, æg, gær, sukker og kardemomme i en røremaskine.

Bland ved lav hastighed.

Kom mel i og kør dejen ved lav hastighed til dejen er samlet.

Kør dejen ved høj hastighed i ca. 5 min.

Kom smørret i og kør igen i ca. 10 min. på max. hastighed.

Kom chokoladen i og rør til chokolden er fordelt.

Del dejen i 12 lige store dele og rul dem runde.

Kom bollerne i et fad på 25*35 cm.

Hæv bollerne i ca. 1 time til de er dobbelt størrelse.

Bag dem ved 180 grader i ca. 12 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med kokos og mælkechokolade