Cheesecake med vanilje og jordbær

Blondie med kokos

Hvis du som jeg er vild med hvid chokolade og kokos, så vil du elske den her kage!

Blondie med kokos består af en lækker blondiebund med ristet kokos og herpå et lag ganache med masser af kokos og hvid chokolade.

 

Ca. 20 stk.

Blondie

100 g smør

250 g hvid chokolade

4 æg

360 g sukker

80 g mel

60 g ristet kokos

Lidt salt

 

Smelt smør og chokoladen i mikroovnen.

Pisk sukker og æg let.

Rør den smeltede chokolade/smør ned i æggemassen.

Sigt mel ned i dejen og vend det sammen.

Kom herefter salt og kokos i og rør rundt.

Kom dejen i et ildfast fad 25*25 cm med bagepapir i (du kan også bruge en firkantet silikoneform)

Bag kagen ved 165 grader i ca. 30 min.

Køl kagen ned.

 

Kokos ganache

225 g hvid chokolade

120 g fløde

60 g ristede kokos

 

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.

Lav et opkog af  fløden.

Hæld langsomt og under omrøring den opvarmede fløde ned i chokoladen til det bliver til en homogen masse.

Vend herefter kokossen i .

Hæld massen oven på den kolde kage.

Kom kagen på køl i 5 timer.

 

Skær kagen ud i firkanter og server 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med vanilje og jordbær