Cookies med banan og gold chokolade

De fleste elsker cookies og kombinationen af banan og karamel i denne her opskrift giver dem et lækkert twist. De er altid et hit når jeg laver dem – eneste problem er at de forsvinder alt for hurtigt. De er hurtige at lave og dine gæster vil elske at komme til kaffe i duften af nybagte cookies.
Ca. 13 stk
Ingredienser
200 g brun farin
125 g blødt smør
1 æg
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
160 g hvedemel
½ tsk. Salt
½ banan
150 g gold chokolade fra Callebaut (den kan købes her)
30 g bananchips
Pisk smør og brun farin på en røremaskine.
Kom ægget ned i smørret og pisk igen.
Mas bananen og vend den i massen.
Kom derefter mel, bagepulver, natron og salt i og rør det sammen.
Hak chokolade og bananchips og rør det i dejen.
Del dejen i kugler på ca. 60 g.
Bag dem på 175 grader i 12 min.
Køles af på rist.
Tips
Hvis du ikke har gold chokolade eller anden karamel chokolade, så kan du bruge mælkechokolade i stedet. Og det gør dem ikke dårligere 😀
Dejen kan fryses i kugler og når de skal bruges, tages de ud af fryseren og sættes på en bageplade med bagepapir i ½ time, hvorefter de bages normalt.
Hej Anna
Tak for en super god hjemmeside med fantastiske opskrifter 😁
Da jeg ikke har noget gold chokolade ville jeg prøve at lave det selv, men det blev ikke godt. Jeg mener man selv kan lave det, af hvid chokolade. Kan du ikke lægge en opskrift ind af det?