Krakelerede citronsmåkager

Krakelerede citronsmåkager
Denne her opskrift er en af de nemme opskrifter på bloggen, men det gør bestemt ikke kagerne dårligere. Krakelerede citronsmåkager er, ud over at være nemme at lave, også utrolig lækre, og så indeholder de kun ingredienser, der allerede findes i de fleste køkkener, så du skal ikke nødvendigvis ud at handle, hvis du får lyst til noget lækkert til aftenkaffen. Jeg er selv vild med det sure fra citronen sammen med det søde.
Ca 20 småkager
80 g smør
100 g sukker
1 æg
Skal fra 1 citron
Saft fra ½ citron
200 g hvedemel
10 g blå birkes
1 tsk. bagepulver
Gul farve
Sukker og flormelis til at rulle småkagerne i
Pisk smør og sukker luftigt.
Rør ægget i.
Tilsæt mel, bagepulver, citron, blå birkes og gul farve og saml dejen.
Tril ca. 20 kugler af dejen og kom dem på køl i min. 1 time.
Rul kuglerne først i sukker og derefter i flormelis.
Kom dem på bageplade.
Bag dem ved varmluft 170 grader i 8-10 minutter.
Hej 🙂
Jeg har prøvet at lave de her citron småkager
Men efter 11 min var de helt blege og overhoved ikke det der ligner sprøde og lidt gyldne som dine gav dem over og unde varme 170 grader 🤔
Har jeg så gjort nået galt eller skulle jeg have givet dem længere tid ? Eller hvordan ved man om småkager er færdige ?