Cheesecake med mandarin

Cookie dough islagkage

Cookie dough smager skønt og passer perfekt til is. Cookie dough er en af mine yndlings is og jeg har her i opskriften lavet den som en islagkage. Du kan også bare lave den som is.

Bund

150 g chokolade cookies

50 g smør

 

Knus cookierne groft.

Smelt smørret og bland det sammen med de knuste cookies.

Kom cookies-massen i en springform (18cm) med kageplast i siderne og bagepapir i bunden.

Cookies dough

210 g hvedemel

225 g brun farin

225 g blødt smør

1 spsk. vand

100 g hakket chokolade

 

Pisk sukker og smør sammen i en skål.

Tilsæt mel og rør igen.

Tilsæt derefter vand og pisk dejen igen.

Vend den hakkede chokoladen ned i dejen.

Kom dejen i køleskabet i 30 min.

Rul dejen til kugler i den størrelse som du synes passer.

Kom dejen på køl igen.

 

Ismasse

2,5 dl fløde

100 g kondenseret mælk

 

Pisk fløden stiv, den skal piske mere end man plejer, men pas på den ikke skiller.

Rør den kondenseret mælk i den piskede fløde.

Rør halvdelen af cookies dough kuglerne ned i ismassen og gem den anden halvdel til pynt.

Kom ismassen ovenpå bunden i springformen og kom den på frost i minimum 4-5 timer.

 

Pynt kagen med chokolade og resten af cookies dough.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med mandarin