Kokoskage med chokolade
Denne her kokoskage med chokolademousse er et fantastisk eksempel på at lækre kager ikke altid behøver at være komplicerede at lave. Den er nem at lave og smager godt, og så passer den perfekt til eftermiddagskaffen.
Kokoskage:
185 g blødt smør
165 g sukker
3 æg
120 g kokosmel
175 g mel
2 tsk bagepulver
175 g mælk
Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
Pisk æggene i et af gangen.
Tilsæt kokosmel og rør.
Tilsæt mel og bagepulver og rør igen.
Tilsæt til sidst mælken og rør.
Kom kagedejen i en springform på 20 cm med bagepapir i bunden og smurte sider.
Bag kagen på 200 grader i ca. 30 min.
Chokolademousse:
3 husblas
300 g chokoladen (50%)
6 dl fløde
Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
Lav et opkog af fløden og kom derefter husblassen i.
Rør langsomt fløden ned i chokoladen.
Blend med stavblender chokolade/flødemassen og kom massen i en pose som lukker helt tæt eller en skål.
Stil chokolademoussen på køl i mindst 4 timer.
Pisk moussen op til den bliver lækker og luftig.
Kom moussen i en sprøjtpose med en tyl og kom moussen ovenpå den afkølede kage.
Pynt med blomster og lidt kokos
Ingen kommentarer endnu