Kanelbrød

De her kanelbrød er bløde og fyldt med masser af lækker remonce bestående af kagecreme, brun farin, smør og kanel.
2 stk
Dej
1 æg
2,5 dl mælk
25 g gær
450 g mel
100 g smør
1 spsk. sukker
1 tsk. kanel
1 tsk. kademomme
1 tsk. vaniljesukker
Kom æg, mælk, gær, sukker og krydderierne i en røremaskine.
Bland det ved lav hastighed.
Kom mel i og kør dejen ved lav hastighed til at dejen er samlet.
Kør herefter dejen ved høj hastighed i ca. 5 min.
Del smørret i mindre tern og kom det ned i dejen og kør igen i ca. 10 min.
Hæv dejen i skålen ved stuetemperatur i 30 min.
Fyld:
250 g kagecreme (Du kan enten bruge en hjemmelavet eller en købt. Jeg bruger nogle gange en jeg bare køber, hvis jeg er lidt doven 😉 )
100 g brunfarin
50 g smør
2 tsk. kanel
Rør den brune farin og kanel ned i kagecremen.
Smelt smørret og rør det ned i kagecremen.
Rul dejen ud i en firkant på 60*60 cm.
Smør fyldet ud på dejen i et jævnt lag og rul herefter dejen sammen.
Del rullen i to og kom dem i hver deres rugbrødsforme.
Klip et hak i toppen af dejen med ca. 2 cm´ mellemrum og fold dem til hver deres side.
Lad kanelbrødene efterhæve i 30 min.
Bag dem ved 180 grader i ca. 20 min.
Pynt de kolde kanelbrød med glasur
Ingen kommentarer endnu