Mandelkage med chokolademousse

Den her mandelkage er en rigtig voksenkage med rom og mørk chokolade.
Mandelkagen består af en lækker mandelbund med kaffe og en skøn chokolademousse med rom.
Mandelkage:
150 g mandler
120 g flormelis
3 æggehvider
Blend mandlerne sammen med halvdelen af flormelissen.
Pisk æggehviderne stive med den anden halvdel af flormelissen.
Vend mandlerne ned i æggehviderne.
Kom dejen i en smurt springform på 20cm.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min.
Chokolademousse med rom
180 g mørk chokolade
300 g fløde
1,5 husblas
½ dl rom
Kom husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Kog kort rommen, det er bare så det værste alkohol fordamper.
Tilsæt 50 g af fløden til den kogte rom og lun den så igen.
Smelt herefter husblassen i den opvarmede fløde/rom.
Smelt chokoladen i en mikroovn eller over vandbad.
Rør fløde/rom ned i chokoladen og stil den til side.
Pisk resten af fløden og ved det ned i chokoladen lidt af gangen .
Fordel moussen oven på bunden.
Kom kagen på køl i 2 timer
Pynt kagen med chokolade spåner
Du skriver at kagen er med kaffe, men jeg kan ikke se den som en ingrediens.