Bagt cheesecake med brownie og karamel

Gulerods kanel/kardemomme snegle med cream cheese frosting

20 stk

 

Dejen:

2 æg

2,5 dl mælk

25 g gær

550 g mel

100 g smør

1 spsk. sukker

1 tsk. kardemomme

10 g salt

250 g fintrevet gulerødder

 

Kom æg, mælk, gær, sukker og kardemommen i en røremaskine.

Bland det ved lav hastighed.

Kom melet i og kør dejen ved lav hastighed til dejen er samlet.

Kør dejen ved høj hastighed i ca. 5 min.

Kom så smørret i og køre igen i ca. 5 min.

Kom gulerødderne i og rør dem ud i dejen.

Hæv dejen i skålen i 30 min

 

Fyld:

50 g kagecreme (jeg bruger bare en fra brev, da det ikke betyder så meget, når det er så lidt )

250 g brunfarin

150 g smør

3 tsk. kanel

 

Kom ingredienserne i en mini hakker og rør det godt rundt

 

Rul dejen ud til en firkant og smør fyldet ud på.

Rul dejen sammen til en roulade.

Brug en sytråd til at lav skiver på ca 2-3 cm.

Kom sneglene på bageplader og lad dem hæve i 40 min.

Bag dem på 180 grader i ca. 13 min.

 

Cream cheese frosting:

50 g blødt smør

70 g flormelis

100 g flødeost

 

Pisk det hele sammen og smør det på de lune snegle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt cheesecake med brownie og karamel