Gulerods kanel/kardemomme snegle med cream cheese frosting

20 stk
Dejen:
2 æg
2,5 dl mælk
25 g gær
550 g mel
100 g smør
1 spsk. sukker
1 tsk. kardemomme
10 g salt
250 g fintrevet gulerødder
Kom æg, mælk, gær, sukker og kardemommen i en røremaskine.
Bland det ved lav hastighed.
Kom melet i og kør dejen ved lav hastighed til dejen er samlet.
Kør dejen ved høj hastighed i ca. 5 min.
Kom så smørret i og køre igen i ca. 5 min.
Kom gulerødderne i og rør dem ud i dejen.
Hæv dejen i skålen i 30 min
Fyld:
50 g kagecreme (jeg bruger bare en fra brev, da det ikke betyder så meget, når det er så lidt )
250 g brunfarin
150 g smør
3 tsk. kanel
Kom ingredienserne i en mini hakker og rør det godt rundt
Rul dejen ud til en firkant og smør fyldet ud på.
Rul dejen sammen til en roulade.
Brug en sytråd til at lav skiver på ca 2-3 cm.
Kom sneglene på bageplader og lad dem hæve i 40 min.
Bag dem på 180 grader i ca. 13 min.
Cream cheese frosting:
50 g blødt smør
70 g flormelis
100 g flødeost
Pisk det hele sammen og smør det på de lune snegle
Ingen kommentarer endnu