Upsidedown rabarber kage 

Black magic med hvid chokolade mousse

Black magic er min mands yndlingskage. Han kan spise hele kagen alene, hvis han får lov – men det gør han ikke 😁 

Kagen består af en kakao/kaffe bund  med et lag hvid chokolademousse toppet med en masse friske bær.

Kagen holder sig fugtig og lækker i flere dage, så man kan sagtens bage den dagen før.

Black magic bund 

145 g mel

185 g sukker 

45 g kakao 

1 tsk natron

½ tsk bagepulver 

1 æg

1 dl kaffe 

1 ½ dl  mælk

½ dl oile 

 

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål og rør dem godt sammen 

Kom alle de våde ingredienser ned i skålen og pisk til dejen er ensartet (dejen er ret tynd, men det skal den være)  

Kom dejen i en springform på 22 cm med bagepapir i bunden 

Bages ved 170 grader i ca 30 min 

Køl kagen ned i formen 

 

Hvid chokolademousse

1 husblas

150 g hvid chokolade, jeg bruger Callebaut chokolade W2 den han købes her 

3 dl fløde

 

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.

Lav et opkog af fløden og kom derefter husblassen i. Rør husblassen ud i fløden.

Rør langsomt fløden ned i den smeltede chokolade.

Blendt chokolademassen med en stavblender.

Kom massen i en skål eller pose som lukker helt tæt og stil cremen på køl i mindst 4 timer og helst natten over.

Pisk moussen op til den bliver lækker og luftig.

 

Samling/pynt

Bær efter eget ønske

Skovsyre

Hvide chokolade kugler

 

Del kagen i to 

Kom halvdelen af moussen på den ene bund og kom den anden oven på.

Kom resten af moussen oven på kagen og pynt kagen med bær, de hvide chokolade kugler og skovsyren

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upsidedown rabarber kage