Black magic med hvid chokolade mousse

Black magic er min mands yndlingskage. Han kan spise hele kagen alene, hvis han får lov – men det gør han ikke 😁
Kagen består af en kakao/kaffe bund med et lag hvid chokolademousse toppet med en masse friske bær.
Kagen holder sig fugtig og lækker i flere dage, så man kan sagtens bage den dagen før.
Black magic bund
145 g mel
185 g sukker
45 g kakao
1 tsk natron
½ tsk bagepulver
1 æg
1 dl kaffe
1 ½ dl mælk
½ dl oile
Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål og rør dem godt sammen
Kom alle de våde ingredienser ned i skålen og pisk til dejen er ensartet (dejen er ret tynd, men det skal den være)
Kom dejen i en springform på 22 cm med bagepapir i bunden
Bages ved 170 grader i ca 30 min
Køl kagen ned i formen
Hvid chokolademousse
1 husblas
150 g hvid chokolade, jeg bruger Callebaut chokolade W2 den han købes her
3 dl fløde
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
Lav et opkog af fløden og kom derefter husblassen i. Rør husblassen ud i fløden.
Rør langsomt fløden ned i den smeltede chokolade.
Blendt chokolademassen med en stavblender.
Kom massen i en skål eller pose som lukker helt tæt og stil cremen på køl i mindst 4 timer og helst natten over.
Pisk moussen op til den bliver lækker og luftig.
Samling/pynt
Bær efter eget ønske
Skovsyre
Hvide chokolade kugler
Del kagen i to
Kom halvdelen af moussen på den ene bund og kom den anden oven på.
Kom resten af moussen oven på kagen og pynt kagen med bær, de hvide chokolade kugler og skovsyren
Ingen kommentarer endnu