Kage med tripel chokolade

Black magic med jordbær og mælkechokolade

Black magic med jordbær og mælkechokolade er en af min mands yndlingskager og det er ikke uden grund, for den smager vidunderligt. Den består af en lækker black magic bund med chokolademousse lavet af lækkert mælkechokolade og hertil friske jordbær – og hvem elsker ikke jordbær 😋

 

Black magic bund

145g mel

185g sukker

45g kakao

1 tsk natron

½ tsk bagepulver

1 æg

1 dl kaffe

1 ½ dl mælk

½ dl oile

 

Bland alle de tørre ingredienser godt sammen i en stor skål.

Tilsæt alle de våde ingredienser og pisk til dejen er ensartet ( dejen er ret tynd, men det skal den være).

Kom dejen i en springform på 22 cm (jeg bruger den her) med bagepapir i bunden.

Bag ved 170 grader i ca 30 min.

Køl kagen ned i formen.

 

Mælkechokolademousse

3 husblas

300g mælke chokolade

6 dl fløde

 

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min.

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.

Lav et opkog af fløden og tilsæt derefter husblassen.

Hæld langsomt fløden ned i chokoladen under omrøring.

Blendt derefter massen med en stavblender.

Kom massen i en lufttæt skål eller i en pose som lukker helt tæt.

Stilles på køl i mindst 4 timer.

Pisk moussen op til den bliver lækker og luftig.

Kom moussen i sprøjtepose med en rund tyl (jeg bruger en på 12 mm).

 

Samling

250g jordbær

Forskellige slags chokolade fx. kugler og dumle

Blåbær

 

Skær 150g af jordbærne i tern.

del bunden i to, så du nu har en bund og top.

Lav dutter af moussen rundt i kanten på bunden og smør et tyndt lag mousse ud på bunden mellem dutterne.

Kom jordbærrene ternene oven på moussen.

Kom herefter lidt mere mousse oven på bærrene og kom den anden bund oven på.

Dut resten af moussen oven på kagen og pynt med de hele jordbær, blåbær og chokoladerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kage med tripel chokolade