Gâteau Marcel med jordbær sorbet

Hyldeblomst mousse med bær

Hyldeblomst mousse med bær

Bund

 

200g kiks

100g smør

1 spsk sukker

 

Smelt smørret

Blendt kiks og sukker

Bland det hele sammen

Kom bagepapir i bunden og kageplast i siderne på en springform på 18 cm

Fordel kiksene i springformen og kom det også op af kanten. Tryk det fast med hånden eller bunden af en ske

Kom bunden på køl

 

 

Hyldeblomst mousse

 

1 1/2 husblas

75g hyldeblomst saft

75g hvid chokolade

200g fløde

 

Udblød husblassen i koldt vand i 10 min

Lav et opkog af hyldeblomstsaft og smelt derefter husblassen i

Smelt chokoladen og rør den sammen med hyldeblomstsaften

Pisk fløden let og vend det ned i chokolademassen

Kom moussen oven på bunden og kom den på køl en times tiden inden hyldeblomst gelen kommes på

 

Hyldeblomst gele

 

1dl hyldeblomst saft (opblandet men lidt stærk)

1 spsk mazina

 

Kog saft og mazina til det tykner

Lad den køle lidt af, inden den kommes på moussen

Stil kagen på køl et par timer ogbpynt den herefter

Pynt kagen med bær, jeg har brugt 300g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gâteau Marcel med jordbær sorbet