Hyldeblomst mousse med bær

Hyldeblomst mousse med bær
Bund
200g kiks
100g smør
1 spsk sukker
Smelt smørret
Blendt kiks og sukker
Bland det hele sammen
Kom bagepapir i bunden og kageplast i siderne på en springform på 18 cm
Fordel kiksene i springformen og kom det også op af kanten. Tryk det fast med hånden eller bunden af en ske
Kom bunden på køl
Hyldeblomst mousse
1 1/2 husblas
75g hyldeblomst saft
75g hvid chokolade
200g fløde
Udblød husblassen i koldt vand i 10 min
Lav et opkog af hyldeblomstsaft og smelt derefter husblassen i
Smelt chokoladen og rør den sammen med hyldeblomstsaften
Pisk fløden let og vend det ned i chokolademassen
Kom moussen oven på bunden og kom den på køl en times tiden inden hyldeblomst gelen kommes på
Hyldeblomst gele
1dl hyldeblomst saft (opblandet men lidt stærk)
1 spsk mazina
Kog saft og mazina til det tykner
Lad den køle lidt af, inden den kommes på moussen
Stil kagen på køl et par timer ogbpynt den herefter
Pynt kagen med bær, jeg har brugt 300g
Ingen kommentarer endnu