Hyldeblomst mousse med bær

Klassisk citronmåne

Citronmåne

Citronmåne

165g mel

185g sukker

1 spsk. vaniljesukker

1 tsk. natron

½ tsk. bagepulver

1 æg

2 dl mælk

Skal fra 3 citroner

Saft fra 2 citroner

60g smør

 

Bland alle de tørre ingredienser og citronskallen i en stor skål og rør dem godt sammen

Kom alle de våde ingredienser ned i skålen og pisk indtil dejen er ensartet (dejen er ret tynd, men det skal den være)

Smelt smørret og vend det i dejen

Kom dejen i en springform på 22 cm med bagepapir i bunden

Bag ved 170 grader i ca 30 min

 

Glasur

2 spsk. citronsaft

3 spsk. vand

250g flormelis

Evt gul farve

 

Bland glasuren og smør den på kagen, når den er afkølet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomst mousse med bær