Blondie med kokos

Hvis du som jeg er vild med hvid chokolade og kokos, så vil du elske den her kage!
Blondie med kokos består af en lækker blondiebund med ristet kokos og herpå et lag ganache med masser af kokos og hvid chokolade.
Ca. 20 stk.
Blondie
100 g smør
250 g hvid chokolade
4 æg
360 g sukker
80 g mel
60 g ristet kokos
Lidt salt
Smelt smør og chokoladen i mikroovnen.
Pisk sukker og æg let.
Rør den smeltede chokolade/smør ned i æggemassen.
Sigt mel ned i dejen og vend det sammen.
Kom herefter salt og kokos i og rør rundt.
Kom dejen i et ildfast fad 25*25 cm med bagepapir i (du kan også bruge en firkantet silikoneform)
Bag kagen ved 165 grader i ca. 30 min.
Køl kagen ned.
Kokos ganache
225 g hvid chokolade
120 g fløde
60 g ristede kokos
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
Lav et opkog af fløden.
Hæld langsomt og under omrøring den opvarmede fløde ned i chokoladen til det bliver til en homogen masse.
Vend herefter kokossen i .
Hæld massen oven på den kolde kage.
Kom kagen på køl i 5 timer.
Skær kagen ud i firkanter og server 🙂
Ingen kommentarer endnu