Cookie dough islagkage
Cookie dough smager skønt og passer perfekt til is. Cookie dough er en af mine yndlings is og jeg har her i opskriften lavet den som en islagkage. Du kan også bare lave den som is.
Bund
150 g chokolade cookies
50 g smør
Knus cookierne groft.
Smelt smørret og bland det sammen med de knuste cookies.
Kom cookies-massen i en springform (18cm) med kageplast i siderne og bagepapir i bunden.
Cookies dough
210 g hvedemel
225 g brun farin
225 g blødt smør
1 spsk. vand
100 g hakket chokolade
Pisk sukker og smør sammen i en skål.
Tilsæt mel og rør igen.
Tilsæt derefter vand og pisk dejen igen.
Vend den hakkede chokoladen ned i dejen.
Kom dejen i køleskabet i 30 min.
Rul dejen til kugler i den størrelse som du synes passer.
Kom dejen på køl igen.
Ismasse
2,5 dl fløde
100 g kondenseret mælk
Pisk fløden stiv, den skal piske mere end man plejer, men pas på den ikke skiller.
Rør den kondenseret mælk i den piskede fløde.
Rør halvdelen af cookies dough kuglerne ned i ismassen og gem den anden halvdel til pynt.
Kom ismassen ovenpå bunden i springformen og kom den på frost i minimum 4-5 timer.
Pynt kagen med chokolade og resten af cookies dough.
Ingen kommentarer endnu